Κέντρο δημιουργικής Απασχόλησης - Λάρισα - Παιδικές Φωνές

Κέντρο δημιουργικής Απασχόλησης - Λάρισα - Παιδικές Φωνές

Οι περισσότεροι γονείς θα θέλαμε τα παιδιά μας να μεγαλώσουν, όπως εμείς, στις αλάνες με ατελείωτο ελεύθερο παιχνίδι,

αλλά δυστυχώς πλέον αυτό είναι σχεδόν ακατόρθωτο. Τα δεδομένα και οι εποχές έχουν αλλάξει. Και αυτό ερχόμαστε να αλλάξουμε εμείς και να προσφέρουμε στα παιδιά πραγματικά γνήσια ψυχαγωγία. Κάτι που θα ωφελήσει και τον τρόπο σκέψης τους, αλλά και την κοινωνικοποίησή τους.

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης «Παιδικές φωνές» συνιστά ένα σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών ηλικίας 5-12 ετών, πιστοποιημένο από το κράτος, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες προδιαγραφές ασφάλειας και υγιεινής του χώρου.Σκοπός μας αποτελεί η δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών κατόπιν του σχολικού ωραρίου μέσα από ποιοτικές, παιδαγωγικές δραστηριότητες που έχουν ως στόχο την πολύπλευρη ανάπτυξή τους και την καλλιέργεια των αισθητηριακών, γνωστικών και κοινωνικών – συναισθηματικών τους δεξιοτήτων, αλλά και να βοηθήσουμε συγχρόνως και τους γονείς που εργάζονται.

Τα παιδιά κάνουν φιλίες, δυναμώνουν τις ήδη υπάρχουσες και εξελίσσουν τα ταλέντα τους και τις δεξιότητες τους μέσα από τις δραστηριότητες στις οποίες συμμετέχουν.

Με λίγα λόγια. Το ΚΔΑΠ "Παιδικές Φωνές" σημαίνει:
. δημιουργική απασχόληση των παιδιών, για ορισμένο χρονικό διάστημα της ημέρας, εκτός σχολικού ωραρίου
. σωστή αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου με ατομική και οργανωμένη δραστηριότητα ή μέσα από οργανωμένες ομάδες εργαστηρίων
. εξυπηρέτηση των γονέωνΟι δραστηριότητες μας
Παραμυθόκοσμος
Εικαστικές δημιουργίες
Μικροί Ταξιδευτές
Παιχνίδια μνήμης
Ομαδικά παιχνίδια «Survivor»
Εργαστήρι πειραμάτων
Παιδικός κινηματογράφος
Μάγειρες εν δράσει
Ρομποκατασκευές
Παιδική γυμναστική
Εργαστήρι κουκλοθεάτρου
Μοντέρνος Χορός – Latin
Μικροί Μαέστροι
Καραόκε Πάρτι
Συμβουλευτική γονέων

Γιατί Εμάς
Με κινητήριο δύναμη την αγάπη για τα παιδιά διασφαλίζουμε την ασφάλεια τους και υποσχόμαστε το πιο μαγικό ταξίδι σε έναν παραμυθένιο κόσμο, όπου κυριαρχούν οι «Παιδικές φωνές» και τα χαμόγελα των παιδιών.

Δωρεάν Συμμετοχή μέσω ΕΣΠΑ
Στο πλαίσιο του προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής ΕΣΠΑ» παρέχεται στις ωφελούμενες μητέρες βάσει των προβλεπόμενων κριτηρίων η δυνατότητα δωρεάν εγγραφής και παρακολούθησης των δραστηριοτήτων.

Φωτογραφίες

Επικοινωνία
Βυζαντίου 27 & Υψηλάντου
Τηλέφωνο: 2410 553 999
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.paidikes-fones.gr