Ηπατική ανεπάρκεια έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση για το θάνατο της 5χρονης Λαρισαίας

Ηπατική ανεπάρκεια έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση για το θάνατο της 5χρονης Λαρισαίας

Ολοκληρώθηκε το μεσημερι η νεκροψία- νεκροτομή στο άψυχο σώμα του πεντάχρονου κοριτσιού που έφυγε σήμερα τα ξημερώματα ενώ νοσηλευόταν εμπύρετη στην Παιδιατρική Κλινική του ΓΝΛ από τη Δευτέρα, έπειτα από προτροπή ιδιώτη παιδιάτρου.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση που διενήργησε η ιατροδικαστής κα Ρουμπίνη Λεονταρή φάνηκε ότι υπήρχε μια λειτουργική έκπτωση του ύπατος κάτι που χρήζει εργαστηριακής διερεύνησης.

Πάρθηκαν δείγματα τα οποία θα σταλούν στα εργαστήρια του ΚΕΕΛΠΝΟ προκειμένου να συνεχιστεί η διερεύνηση για τα αίτια θανάτου της 5χρονης. Σύμφωνα με πληροφορίες οι απαντήσεις αναμένονται σε 4-5 ημέρες.

Σύμφωνα με πρωινή ανακοίνωση του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας:

«Στις 17/2/2020, εισήχθη στις 13:00 κοριτσάκι 5 ετών στην Παιδιατρική Κλινική κατόπιν παραπομπής από ιδιώτη παιδίατρο, μετά από συνεχιζόμενη πυρετική κίνηση από εβδομάδας.

Στις 19/2/2020 απεβίωσε στις 5:00 το πρωί, αιφνιδίως.

Ζητήθηκε νεκροψία – νεκροτομή και αναμένουμε το αποτέλεσμα».

Σύμφωνα με πληροφορίες οι εξετάσεις στο παιδί πριν καταλήξει έδειξαν αποκλίσεις κάποιων δεικτών με αποτέλεσμα οι γιατροί να μπουν σε στάδιο διερεύνησης.

Τα εργαστηριακά αποτελέσματα θα δείξουν τι ακριβώς συνέβη και η 5χρονη κατέληξε τα ξημερώματα εμφανίζοντας ξαφνική επιδείνωση.

Θρήνος σε Αμπελώνα και Λάρισα για το πεντάχρονο αγγελούδι

Σαν κεραυνός έσκασε σήμερα το πρωί η είδηση του θανάτου του 5χρονου κοριτσιού στην Παιδιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας στον Αμπελώνα τόπο καταγωγής του πατέρα της μικρής όσο και στη Λάρισα όπου διαμένει η οικογένεια.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι το μικρό αγγελούδι έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή μέσα στο νοσοκομείο. Το παιδάκι είχε εμφανίσει πυρετό πριν από λίγες ημέρες και ο ιδιώτης παιδίατρος που το εξέτασε θεώρησε καλό να το παραπέμψει στο νοσοκομείο, όπου αιφνιδίως απεβίωσε σήμερα τα ξημερώματα.

Πηγή
www.thessaliatv.gr