Λάρισα βίντεο - Έκοψε την αλυσίδα ποδηλάτου με τροχό και εξαφανίστηκε

Λάρισα βίντεο - Έκοψε την αλυσίδα ποδηλάτου με τροχό και εξαφανίστηκε

Αν ανήκετε σε εκείνους (τους εκατοντάδες στη Λάρισα) που έχουν δει το ποδήλατό τους να εξαφανίζεται μέσα από την αυλή του σπιτιού τους, από την είσοδο της πολυκατοικίας ή έξω από το φροντιστήριο, δεν χρειάζεται πλέον να αναρωτιέστε πως έγινε και με ποιόν τρόπο μπόρεσαν να το αποσπάσουν.

Το βίντεο από κάμερα ασφαλείας στη Λάρισα που κάνει τον γύρο του διαδικτύου δείχνει πως πρόκειται για μια εξαιρετικά εύκολη υπόθεση και το μόνο που χρειάζεται είναι αρκετό…. θράσος.

Όπως αυτό που φαίνεται πως διαθέτει ο ληστής που καταγράφεται στο βίντεο ο οποίος κόβει με τροχό την αλυσίδα, καβαλάει το ποδήλατο και να γίνεται καπνός.

Η κλοπή του ποδηλάτου σημειώθηκε στις 11 περίπου το βράδυ στη συμβολή των οδών Πατρόκλου με Παπαναστασίου απέναντι από το Seven.

Όπως καταγράφεται στο βίντεο, ένας νεαρός άντρας με σακίδιο στην πλάτη αρχικά περνάει από το σημείο και περιεργάζεται για λίγο το ποδήλατο.

Μερικά δευτερόλεπτα αργότερα επιστρέφει, και με τον τροχό που κρατάει στα χέρια του κόβει την αλυσίδα με την οποία το ποδήλατο είναι κλειδωμένο στην κολόνα, το καβαλάει και εξαφανίζεται.Πηγή
www.eleftheria.gr