Παρέμβαση της εισαγγελίας εφετών Λάρισας για «στημένα» ματς στην Α' ΕΠΣΛ

Παρέμβαση της εισαγγελίας εφετών Λάρισας για «στημένα» ματς στην Α' ΕΠΣΛ

Νέα παρέμβαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Λάρισας, Σταμάτη Δασκαλόπουλου, για τα «στημένα» ποδοσφαιρικά ματς προκάλεσαν -αυτή τη φορά- οι πρωτοφανείς καταγγελίες του πρόεδρου του Τυρνάβου, Γιώργου – Γιωρίκα Σαλτζίδη για τη στάση «μερίδας ποδοσφαιριστών της ομάδας του», «που είχαν ως αποτέλεσμα» να ηττηθεί ο Τύρναβος στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ από τον Ολυμπιακό Αμπελιάς.

Ο κ. Σαλτζίδης «με αφορμή εσωτερικά προβλήματα» της ομάδας του -όπως σημειωνόταν σε προχθεσινό δημοσίευμα της «Ε»- σε ανακοίνωσή του τόνιζε μεταξύ άλλων πως «ο Τύρναβος θα παραμείνει τίμιος και καθαρός και δεν θα στηθεί σε κανέναν νταβατζή.

Η διοίκηση θα συνεχίσει για πολλά χρόνια και θα κάνει την ομάδα μεγάλη. Οι κλίκες, οι νταβατζήδες, και οι βρόμικοι θα πάνε σπίτια τους. Οι παίκτες που συνέργησαν σ’ αυτό το σχέδιο και προσπάθησαν να διαλύσουν την ομάδα, έθεσαν εαυτούς εκτός αυτής».

Οι δηλώσεις Σαλτζίδη προκάλεσαν την παρέμβαση του διευθύνοντα της Εισαγγελίας, Εισαγγελέα Εφετών Σταμ. Δασκαλόπουλου ο οποίος -σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε»- παρενέβη παραγγέλνοντας στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Λάρισας να ενεργήσει κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση, προκειμένου να διερευνηθεί, αν τελέσθηκαν αξιόποινες πράξεις, ποιες και από ποιους.

Ειδικότερα, την παρέμβαση Δασκαλόπουλου προκάλεσε το σκέλος της ανακοίνωσης Σαλτζίδη όπου, αναφερόμενος σε μερίδα ποδοσφαιριστών της ομάδας του, σημείωνε πως «ο αγώνας της περασμένης αγωνιστικής, όπου κάθισαν και έχασαν οργανωμένα, όπως κάποιοι είχαν προαναγγείλει πως θα γινόταν, ήταν ο τελευταίος τους.

Η σημερινή προσπάθεια πραξικοπήματος που πάλι κάποιοι είχαν προαναγγείλει, ήταν η τελευταία τους πράξη στο ποδόσφαιρο της πόλης μας. Η διοίκηση, ο προπονητής και οι συνεργάτες του θα συνεχίσουν κανονικά το έργο τους. Η ομάδα θα συνεχίσει τίμια και καθαρά και θα βρει τον δρόμο της».

Πηγή
www.eleftheria.gr