Προσλήψεις 71 υπαλλήλων για δύο μήνες στο Πάρκο των Ευχών

Προσλήψεις 71 υπαλλήλων για δύο μήνες στο Πάρκο των Ευχών

Την πρόσληψη 71 εργαζομένων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (δίμηνης διάρκειας) για τη λειτουργία του θεματικού χριστουγεννιάτικου «Πάρκου των Ευχών» αναμένεται να αποφασίσει το Δημοτικό Συμβούλιο Λάρισας στην αυριανή του συνεδρίαση.

Πρόκειται για 71 εργαζόμενους της κατηγορίας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης γενικών καθηκόντων, οι θέσεις των οποίων θα προκηρυχθούν τις αμέσως επόμενες ημέρες μετά και την αυριανή απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Όπως είναι γνωστό, ο Δήμος Λαρισαίων λειτουργεί στον χώρο του Αλκαζάρ από τις 6 Δεκεμβρίου έως τις 6 Ιανουαρίου το Θεματικό Πάρκο Χριστουγέννων, «Πάρκο των Ευχών» όπου πραγματοποιούνται, μεταξύ άλλων, πολιτιστικές εκδηλώσεις (συναυλίες, χοροί συλλόγων, κουκλοθέατρο κ.λπ.) και δράσεις («Το σπίτι του Άγιου Βασίλη», «Το εργαστήρι των ξωτικών», «Το ταχυδρομείο», «Ο κινηματογράφος των ξωτικών», κ.ά.), με απώτερο σκοπό των ανάδειξή του σε πολιτιστικό γεγονός.

Επειδή αναμένεται να υπάρξει μεγάλη επισκεψιμότητα, ο Δήμος θα προχωρήσει στην πρόσληψη 71 εργαζομένων για δύο μήνες και, όπως διευκρινίζεται στην εισήγηση της δημοτικής αρχής «η σύμβαση των οποίων θα λήγει το αργότερο έως και την 31/01/2020, βάσει των διατάξεων του αρθρ. 206 του Ν. 3584/2007 για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών, εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών, ώστε να χρησιμοποιηθούν για την υποδοχή, συνοδεία και ενημέρωση των μαθητών και των επισκεπτών του πάρκου. Επίσης για να υποδυθούν διάφορους ρόλους, όπως Άγιος Βασίλης, ξωτικά, βασίλισσα του χιονιού κ.λπ., αλλά και για να απασχοληθούν στις εργασίες απεγκατάστασης του θεματικού πάρκου, σε εφαρμογή του κανονισμού λειτουργίας αυτού».

Πηγή
www.eleftheria.gr