Κουφώματα - Koufoma

Κουφώματα - Koufoma

Η Koufoma Eco Solution Systems είναι μια νέα, δυναμικά εξελισσόμενη εταιρεία με έδρα στη Λάρισα, που δραστηριοποιείται στο χώρο του κουφωμάτων.

Σ’ ένα νέο χώρο επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου 206, οι ιδρυτές της Κατσακιώρης Μίλτος, Μυλωνάς Αλέξης και Μπάντελης Σωτήρης, διαθέτοντας πολυετή εμπειρία στον κλάδο, προσφέρουν τις υπηρεσίες τους βασιζόμενοι στις ίδιες αρχές που διέπουν την επαγγελματική τους φιλοσοφία όλα αυτά τα χρόνια.​

Με βασικούς άξονες την αξιοπιστία των προϊόντων και υπηρεσιών, τις ανταγωνιστικές τιμές και πάνω απ’ όλα τη συνέπεια στις ημερομηνίες παράδοσης, στοχεύουμε και επιτυγχάνουμε την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας στη Λάρισα, αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα. Διαθέτουμε κουφώματα άριστης ποιότητας, σίτες, κάγκελα, πόρτες ασφαλείας, καθώς και έπιπλα κουζίνας και ντουλάπες κορυφαίων κατασκευαστριών εταιρειών, που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε χώρου.

Χάρη στη σημαντική εμπειρία μας στο χώρο των κουφωμάτων τόσο σε κατασκευαστικό, όσο και σε διοικητικό και εμπορικό επίπεδο, αναλαμβάνουμε την άμεση διεκπεραίωση του προγράμματος «Εξοικονομώ», εξασφαλίζοντας μεγάλη μείωση κόστους για τους πελάτες μας.
 
Σημεία Υπεροχής
Η εταιρεία Koufoma Eco Solution Systems εισέρχεται δυναμικά στο χώρο των κουφωμάτων, ανεβάζοντας τον πήχη ψηλά. Με 20ετή εμπειρία και τα πιο δυνατά ονόματα στην αγορά των κουφωμάτων, η Koufoma Eco Solution Systems ξεχωρίζει χάρη στα 6 σημεία υπεροχής της:

    Δωρεάν προμέτρηση
    Άμεση παράδοση & τοποθέτηση
    Πρόγραμμα εξοικονομώ με χρηματοδότηση έως 100%
    Εγγύηση για καλή λειτουργία
    Αξιοπιστία και συνέπεια
    Εμπειρία 20 ετώνΠροσφέρουμε :

. Κουφώματα PVC - Αλουμινίου

. Θωρακισμένες Ιταλικές - Ελληνικές

. Εσωτερικές ξύλινες - Laminate

- Κουζίνα - Ντουλάπα

 

 


 

Επικοινωνία

Ηρ. Πολυτεχνείου 206
Τηλέφωνο: 2410 230239
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.koufoma-larisa.gr