Ταξιδιωτικά γραφεία - LA Travel

Ταξιδιωτικά γραφεία - LA Travel

To L.Α. travel δημιουργήθηκε το Σεπτέμβριο του 2009 από το μεράκι και την αγάπη των ιδρυτών του, κ. Ιωάννη Μπατζιόλα και Χρήστου Λουπάτατζη, για τα ταξίδια σε όλο τον κόσμο ενώ από το 2015 στην ομάδα μας έχει προστεθεί ο κ. Δημήτρης Παπαγεωργίου και ο Χρήστος Κόκκος.

Η έμπνευση για την ίδρυση του γραφείου ξεκίνησε από τα φοιτητικά μας χρόνια και τις εκδρομές μας στη Μύκονο γι αυτό και το σήμα του γραφείου μας είναι ο πελεκάνος.


Το γραφείο μας πλέον ειδικεύεται στη διοργάνωση οδικών εκδρομών σε Ελλάδα και Ευρώπη με πιο δημοφιλείς προορισμούς τη Σκιάθο, τη Μύκονο, το Μπάνσκο, την Κωνσταντινούπολη, το Βελιγράδι, το Βουκουρέστι, τη Σόφια, τη Βουδαπέστη και τη Ρώμη.


Τα κεντρικά μας γραφεία μας από το 2009 βρίσκονται στην οδό Παναγούλη 27 στη Λάρισα (στην πλατεία Ταχυδρομείου) ενώ από αρχές Οκτωβρίου του 2017 λειτουργεί και το πρώτο υποκατάστημα στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην οδό Ερμού 36 (4ος όροφος) με Αριστοτέλους γωνία. (πάνω από τα Peter Sports).

 

 

Επικοινωνία:
Παναγούλη 27, 1ος όροφος (πλατεία Ταχυδρομείου)
Τηλέφωνο: 2410 555 689
Fax: 2410555811
email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
website: www.latravel.gr