vreslarisa.gr

                   

Επιχειρήσεις - Καθαρισμός Χαλιών - Λάρισα - Carpet Clean Tsaknakis

Carpet Clean Tsaknaki 10ο χιλ. Λαρίσης-Τυρνάβου
Ιστοσελίδα
Τηλέφωνο: 2410 831434
Fax: 2410 831329


Προηγμένες υπηρεσίες καθαρισμού χαλιού, φλοκάτης, παπλώματος κ.α.
 
Δωρεάν φύλαξη
 
Όλο το χρόνο κοντά σας με αυθημερόν παράδοση ακόμη και τους χειμερινούς μήνες
 
Παραλαβή
 
Με ένα απλο τηλεφώνημα προγραμματίζεται ηλεκτρονικά η ημέρα και  η ώρα παραλαβής των χαλιών από τον χώρο σας , από εξειδικευμένο προσωπικό και με ιδιόκτητο στόλο οχημάτων, τα οποία βρίσκονται " on line" με τα γραφεία της εταιρείας μας για την άμεση εξυπηρέτησή σας.
 
Καθαρισμός χαλιών: Πλύσιμο χαλιών
Το πλύσιμο κάθε χαλιού γίνεται με απόλυτο σεβασμό στην ιδιαιτερότητα του και κάτω από τις ιδανικότερες γι' αυτό συνθήκες.
 
Καθαρισμός χαλιών
Σε σύντομο χρονικό διάστημα από την ημερομηνία παραλαβής τους, τα χαλιά σας πλένονται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους με την καταλληλότερη μέθοδο και με ουδέτερα αντίαλλεργικά απορρυπαντικά που σέβονται τα πολύτιμα χαλιά σας, αλλά και το περιβάλλον.

Η απόλυτα ελεγχόμενη διαδικασία αυτή, εξασφαλίζει βαθύ αντιμικροβιακό καθαρισμό, προστατεύοντας παράλληλα τις ίνες και τα χρώματα του χαλιού σας.  
 
Καθαρισμός χαλιών : Ξέβγαλμα - στύψιμο
Ο τρόπος ξεβγάλματος είναι εξίσου προσεκτικός, και λεπτομερής, αφού η μεγάλη ποσότητα νερού που χρησιμοποιούμε, απομακρύνει και το τελευταίο ίχνος σκόνης. Τέλος, το ειδικό φυγοκεντρικό: μηχάνημα στυψίματος αποβάλλει, χωρίς καθυστέρηση, όλο το νερό, αφήνοντας μόνο λίγη υγρασία και αποκλείοντας έτσι την πιθανότητα να ξεβάψει οποιοδήποτε χαλί. Κατά αυτόν τον τρόπο, τα κρόσσια του χαλιού γίνονται ολόλευκα χωρίς να φθείρονται. 
 
Καθαρισμός χαλιών : Στέγνωμα χαλιών
Τα ευαίσθητα χαλιά σας στεγνώνουν μακριά από τις επικίνδυνες ακτίνες του ηλίου, διατηρώντας τα χρώματα τους αναλλοίωτα και ζωντανά.
Ταυτόχρονα, μένουν στα στεγνωτήρια μας για όσο ακριβώς χρόνο χρειάζονται, έτσι ώστε να είναι τελείως, στεγνά όταν συσκευαστούν. 
 
Ποιοτικός έλεγχος χαλιών
Στο ειδικό μηχάνημα συσκευασίας γίνεται ο ποιοτικός έλεγχος, ώστε να διαπιστωθούν και να διορθωθούν έγκαιρα τυχόν ατέλειες στον καθαρισμό του χαλιού σας.
Κατόπιν με την κατάλληλη επεξεργασία, απομακρύνεται το περιττό χνούδι και το χαλί σας συσκευάζεται, αφού προηγουμένως καταμετρηθούν ηλεκτρονικά οι διαστάσεις του 
 
Φύλαξη χαλιών
Η αποθήκευση των χαλιών σας γίνεται σε ασφαλείς και υγιείς χώρους με ειδικά ράφια μακριά από υγρασία και κάθε άλλο κίνδυνο. Η ταξινόμηση των χαλιών στα ράφια γίνεται με βάση το βάρος και την ευαισθησία τους, έτσι ώστε να διατηρούν τη φόρμα τους καθ' όλη τη διάρκεια της φύλαξης τους. Τέλος, η απογραφή γίνεται μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή, δίνοντας μας τη δυνατότητα να γνωρίζουμε ανά πάσα στιγμή την ακριβή θέση και τις διαστάσεις τους
 
Ξηρός καθαρισμός χαλιών
Με το νέο οικολογικό σύστημα CARPET CLEANER, μπορούμε να καθαρίσουμε τέλεια οποιοδήποτε τύπο χαλιού (μεταξωτά, χειροποίητα, κοκκοφοίνικα κτλ)
 
Επισκευές - επιδιορθώσεις χαλιών
Με φροντίδα και με, σεβασμό στην ιστορία του δικού σας χαλιού, αναλαμβάνουμε να το επιδιορθώσουμε από τις φθορές του χρόνου. Έμπειροι τεχνίτες "ξαναζωντανεύνουν" το χαλί σας, αντικαθιστώντας τα κρόσσια ή τα ρέλια του, (zημιές από σκισίματα, τρύπες, αλλοιώσεις κτλ). επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα την αναζωογόνηση του πέλους και των χρωμάτων τους. Επιπλέον, η μέθοδος αυτή σας απαλλάσσει από περιττές καθυστερήσεις, αφού προσφέρει τη δυνατότητα άμεσης χρήσης του χώρου.
 
Οικολογικός καθαρισμός σε παπλώματα, κουβέρτες και φλοκάτες
CARPET CLEAN ΤΣΑΚΝΑΚΗ πλέον σας παρέχει τη δυνατότητα να καθαρίσετε και τα παπλώματά, κουβέρτες και φλοκάτες σας. Mε τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, σε ατομικά πλυντήρια και στεγνωτήρια και με βιοδιασπώμενα απορρυπαντικά επιτυγχάνουμε τέλεια αποτελέσματα σε παπλώματα πολυεστερικά ή πουπουλένια, σε κουβέρτες και φλοκάτες δίνοντας μοναδική αίσθηση καθαριότητας και υγιεινής, για εσάς και την οικογένειά σας. Επίσης χάρη στα υπερσύγχρονα πλυντήρια μας αναλαμβάνουμε και τον καθαρισμό διαφόρων ειδών όπως κουρτίνες, καλύμματα σαλονιών κήπου, ριχτάρια, προίκες κ.α. όλα με την εγγύηση της ποιότητας CARPET CLEAN! Δυνατότητα παράδοσης ακόμα και αυθημερόν!
 
Βαφή ολόμαλλων & βαμβακερών
Αναλαμβάνουμε τη βαφή της φλοκάτης σας και κάθε είδους ολόμαλλων και βαμβακερών ειδών. Διαθέτουμε βαφείο το οποίο λειτουργεί από το 1976 και είναι πλέον το μοναδικό σε όλη την Ελλάδα. Συνεργαζόμαστε με εταιρίες παραγωγής φλοκάτων και άλλων μάλλινων ειδών (ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ, Π.ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ, ΑΦΟΙ ΦΑΚΑ) και οι βαφές μας είναι ανεξίτηλες με εγγύηση εφ’ όρου ζωής και πληρούν όλες τις προϋποθέσεις υγιεινής.
Share
Είστε εδώ: