Διατολόγος - Λάρισα - Λιούλια Γεωργία

Διατολόγος - Λάρισα - Λιούλια Γεωργία

Η υγεία είναι το σημαντικότερο αγαθό στη ζωή και οι διατροφικές συνήθειες παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο στην ορθή λειτουργία του οργανισμού μας.

Η σωστή επιλογή τροφίμων σε συνδυασμό με το κατάλληλο πρόγραμμα, μας βοηθούν να διατηρήσουμε ένα υγιές και φυσιολογικό σώμα μειώνοντας κατακόρυφα τις πιθανότητες εμφάνισης και ανάπτυξης χρόνιων νοσημάτων.

Με συνεχής εκπαίδευση και αγάπη στο αντικείμενο, φιλοσοφία μας είναι να μεταφέρουμε τα νεότερα επιστημονικά δεδομένα στο πιάτο σας και με τις κατάλληλες διατροφικές παρεμβάσεις να παρέχουμε ουσιαστική υποστήριξη στη διαχείριση ζητημάτων που σχετίζονται με τη διατροφή, βελτιώνοντας την υγεία και την ποιότητα ζωής.

Όταν υπάρχει σωστή τακτική και συστηματικά παρακολούθηση, όλοι οι στόχοι είναι εφικτοί!

Ας ξεκινήσουμε το ολοκληρωμένο διατροφικό ταξίδι μας…


Υπηρεσίες:
Προγράμματα διατροφής
Λιπομέτρηση
Τμηματική ανάλυση σύστασης σώματος
Μέτρηση σπλαχνικού λίπους
Εύρεση μεταβολικής ηλικίας
Μέτρηση βασικού μεταβολισμού με μέτρηση οξυγόνου
Ανάλυση σύστασης σώματος με υπέρηχο
Διατροφικές ΔιαταραχέςΣύντομο βιογραφικό:
Η Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Λιούλια Γεωργία σπούδασε στο Τμήμα Διατροφής & Διαιτολογίας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης (Α.Τ.Ε.Ι.Θ.) νυν Τμήμα Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος (ΔΙ. ΠΑ.Ε) τη χρονική περίοδο 2003 – 2007.

Εξειδικεύθηκε στις Διατροφικές Διαταραχές και στην Παχυσαρκία, Master Practitioner – Κέντρο Εκπαίδευσης και Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών (ΚΕΑΔΔ) του κέντρου Διατροφικών Διαταραχών της Μεγάλης Βρετανίας (NCFED) που τελεί υπό την αιγίδα του Βρετανικού Συλλόγου Ψυχολόγων (British Psychological Society – BPS).

Έχει πάρει μέρος σε ενημερώσεις σε σχολεία και ΚΕΠ όλων των βαθμίδων ,για τη διατροφή, τον ρόλο της άσκησης καθώς και επιμέρους θέματα που αφορούν τα παιδιά.

Συμμετείχε ως εξωτερικός επιστημονικός συνεργάτης σε έρευνα που διεξήχθη από την Ελληνική Ιατρική Εταιρείας Παχυσαρκία σε συνεργασία με τον Παγκόσμιο Οργανισμό υγείας και το τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης που αφορά την συχνότητα της παιδικής παχυσαρκίας (Πρόγραμμα COSI) τη χρονική περίοδο 2011-2012.

Συνεργάζεται στενά με αθλητικούς συλλόγους (CrossFit, taekwondo κλπ ) .

Αρθρογραφεί κατά καιρούς για έντυπα και ηλεκτρονικά περιοδικά diatrofi.gr, e-food for thought, τοπικά περιοδικά .

Είναι Μέλος της Ένωσης Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδος (Ε.Δ.ΔΕ). Διατηρεί ιδιωτικό γραφείο από το 2009 στο κέντρο της Λάρισας.


Ωράριο λειτουργίας
Δευτέρα: 8.40-13.00 & 17.00-21.30
Τρίτη: 8.40-16.30
Τετάρτη: 17-21.30
Πέμπτη: 8.40-13.00
Παρακευή: 8.40-13.00 & 17.00-21.30

Το γραφείο δουλεύει μόνο με ραντεβού και το ωράριο προσαρμόζεται αναλόγως.

Επικοινωνία:
28ης Οκτωβρίου 2, Λάρισα
2413 013 025
694 156 7787
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.georgialioulia.gr