Φροντιστήριο Γαλλικών - Λάρισα - Γαλλικά Καζαντζή

Φροντιστήριο Γαλλικών - Λάρισα - Γαλλικά Καζαντζή

Η Ελένη Καζαντζή αποτελεί από μόνη της ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στην εκμάθηση ξένων γλωσσών της Λάρισας και συγκεκριμένα στα γαλλικά.

Εδώ και 35 χρόνια έχει κάνει να μιλάνε άπταιστα γαλλικά και μάλιστα σε ελάχιστο χρόνο, πολλές γενιές Λαρισαίων.

Ο πρωτοποριακός τρόπος διδασκαλίας της, που την ξεχωρίζει όχι μόνο στη Λάρισα αλλά και σ’ όλη την Ελλάδα, είναι τόσο αποτελεσματικός και αποδοτικός, κάτι που εύκολα αποδεικνύεται από τις πολλές επιτυχίες που η ίδια μετρά στο ενεργητικό της.

Σκοπός της κ. Καζαντζή, όπως η ίδια αναφέρει, είναι ο μαθητής ανεξαρτήτου ηλικίας, να μάθει την ουσία της γλώσσας και όχι να είναι απλά ένας παθητικός μαθητής που να δυσκολεύεται να παρακολουθήσει τη διδασκαλία του μαθήματος.

Η γαλλική γλώσσα μιλιέται από πολλά εκατομμύρια ανθρώπους στον κόσμο, η χρησιμότητα της τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον ακαδημαϊκό τομέα(σπουδές στο εξωτερικό) είναι αναμφισβήτητα μεγάλη, ενώ μέσω αυτής μπορείς να ταξιδέψεις στην περίφημη γαλλική κουλτούρα..

Αν θέλει λοιπόν κανείς να επωμιστεί τα πολλά οφέλη που του δίνει η γαλλική γλώσσα, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά, καθώς μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα μπορείς να αποκτήσεις πτυχία υψηλού επιπέδου-διεθνώς αναγνωρισμένα και έτσι να εξοικονομήσεις χρήματα, τότε το φροντιστήριο της κ. Καζαντζή αποτελεί μονόδρομο.

C’ est la vie ,

C’ est Lena Kazantzi…!

*Το φροντιστήριο διαθέτει και τμήματα ενηλίκων.

 

Επικοινωνία:
Κουμουνδούρου 24
Τηλέφωνο: 2410 533 281