Ο Νίκος Γεωργόπουλος απαντά στις ερωτήσεις μας για το Miha Bodytec το νέο επαναστατικό τρόπο εκγύμνασης, αδυνατίσματος και αποθεραπείας

Ο Νίκος Γεωργόπουλος απαντά στις ερωτήσεις μας για το Miha Bodytec το νέο επαναστατικό τρόπο εκγύμνασης, αδυνατίσματος και αποθεραπείας

To vreslarisa.gr επισκέφτηκε το πιστοποιημένο στούντιο Genius by Miha Bodytec (Βόλου 122) και ο εξειδικευμένος πιστοποιημένος γυμναστής Νίκος Γεωργόπουλος απάντησε στα ερωτήματα μας όσον αφορά το νέο επαναστατικό τρόπο εκγύμνασης Miha Bodytec.

Κατ'αρχάς τι είναι το Miha Bodytec;
To Miha Bodytec είναι ένα σύστημα εκγύμνασης που βασίζεται στη μέθοδο της ηλεκτρομυοδιέγερσης γνωστή ως EMS Training. Η προπονητική αυτή μονάδα ενεργοποιεί 650 μυικές ομάδες ταυτόχρονα, παρέχοντας έτσι έναν γρήγορο, αποτελεσματικό και ασφαλές τρόπο εκγύμνασης για όλο το σώμα.
 
Σε ποιούς απευθύνεται και ποιές ηλικίες μπορούν να γυμναστούν με το Miha Bodytec;
Απευθύνεται σε όλες τις κατηγορίες ανθρώπων. Καταρχήν σε όλους εκείνους που θέλουν να γυμναστούν αλλά λόγω έλλειψης χρόνου αδυνατούν. Σε εκείνους που θέλουν να χάσουν βάρος. Σε γυναίκες οι οποίες θέλουν να αντιμετωπίσουν το φαινόμενο της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης του δέρματος. Επίσης σε αθλητές που χρειάζονται ενδυνάμωση σε σύντομο χρονικό διάστημα ώστε να φτάσουν σε ένα υψηλό επίπεδο απόδοσης.  
 
Πώς είναι η αίσθηση όταν γυμνάζεται κάποιος;
Πώς θα αισθανθεί κάποιος δεν μπορούμε να του το περιγράψουμε εάν δεν το δοκιμάσει. Για αυτόν το λόγο προτρέπουμε όσους ενδιαφέρονται να έρθουν να δοκιμάσουν ΔΩΡΕΑΝ την πρώτη συνεδρία ώστε να γνωρίσουν από κοντά τα οφέλη της εκγύμνασης με τη μέθοδο της ηλεκτρομυοδιέγερσης και το  Miha Bodytec.


 
Πότε μπορώ να δω αποτελέσματα;
Από την πρώτη κιόλας προπόνηση ο ασκούμενος αντιλαμβάνεται τη διαφορά!Βλέπει διαφορά στην καλύτερη στάση του σώματος, βελτίωση σε δύναμη, αντοχή και απώλεια πόντων!

Μια συνεδρία την εβδομάδα είναι αρκετή;
Στο Genius by Miha Bodytec με την προπόνηση γίνονται 51.000 συσπάσεις σε 650 μυικές ομάδες ταυτόχρονα, συμπεριλαμβανομένων και των σταθεροποιητικών μυών. Έτσι επιτυγχάνουμε αποτέλεσμα 5-6 ωρών στο γυμναστήριο μέσα σε 20 μόνο λεπτά! Οπότε ΝΑΙ με μια μόνο συνεδρία την εβδομάδα είμαστε υπερκαλυμμένοι !!!  

Έχει θεραπευτικές ιδιότητες η προπόνηση με το Miha Bodytec σε παθήσεις μέσης και πλάτης;
Η εκγύμναση ολόκληρου του σώματος με ηλεκτρομυοδιέγερση (EMS) καταπολεμά τις παθήσεις της μέσης, μια συνηθισμένη κατάσταση, ιδιαίτερα αποτελεσματικά.
Το ρεύμα  δραστηριοποιεί ακόμα και τους εν τω βάθει μύες που δύσκολα μπορούν να προσεγγιστούν με συμβατικά θεραπευτικά μέτρα. Η ειδική  εκγύμναση ολόκληρου του σώματος με EMS είναι μια ιδιαίτερα αποτελεσματική συνολική εκγύμναση που εξοικονομεί χρόνο και επιτυγχάνει εκτεταμένα θετικά αποτελέσματα στην υγεία. Ταυτόχρονα, επιτυγχάνονται τόσο θεραπευτικοί όσο και προληπτικοί στόχοι!Στο Genius by Miha Bodytec μπορώ να γυμνάσω και τους μύες του προσώπου μου;
Βεβαίως,με τη μοναδική συσκευή Pure lift face!Είναι ένας τρόπος να γυμνάσουμε τους μύες του προσώπου μας προσφέροντας λείανση των ρυτίδων,σύσφιξη επιδερμίδας,βαθύ καθαρισμό πόρων και έντονη ενυδάτωση!!! Είναι ότι πιο φυσικό ενάντια στη χαλάρωση και τα σημάδια γήρανσης!!!Επικοινωνία με το Genius by Miha Bodytec

Βόλου 122 και Αλεξανδρείας
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ιστοσελίδα : http://www.geniusbymiha.gr
Τηλέφωνο: 6944117984